HTML

C-R-M

Publikált CRM cikkek tárhelye: banki és biztosítási szektor, telekommunikáció, kereskedelem ***************************** FONTOS! A BLOGON MEGJELENT ÍRÁSOK CSAK A SZERZŐ ENGEDÉLYÉVEL, A HIVATKOZÁS PONTOS MEGJELÖLÉSÉVEL HASZNÁLHATÓK FEL. *****************************

Friss topikok

Conference

2009.11.30. 19:18 S.CH

 

http://www.iqsys.hu/archivőaId=IQSYS_ARCHIVUM_050616
iqsys
 
Schay Krisztina, az MKB CRM tanácsadója a BI rendszerek direkt kampányokban betöltött szerepéről beszélt. Ezen rendszerek segítségével olyan ügyféladatok is összevethetők, melyek soha nem látott mértékben pontosítják egy-egy kampány célcsoportját. Ezáltal nem csak olcsóbb egy ilyen kampány - hiszen feleslegesen nem keresünk meg senkit -, hanem sokkal hatékonyabb is, mert új ügyfelek is a látótérbe kerülnek az új összefüggések elemzésével.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://c-r-m.blog.hu/api/trackback/id/tr191564548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása